top of page
stil-sHGyGynyD5Y-unsplash_edited.jpg

Hi creatieve ondernemer (in the making)

Sta jij aan het begin van een prachtige ondernemersreis en wil je je ideeën en gedachtes ein-de-lijk uitwerken tot een concrete business?

I’m your woman!

SR-SIX LR-17.jpg

Ik ben Amber.

Your not-so-average accountabily coach

én your woman om je te helpen bij de kickstart van je ondernemersreis.

SIT BACK AND RELAX

Je hebt besloten: ik word ondernemer en ga me inschrijven bij de KvK. HELP! Er komt nu zoveel op je af. Zoveel waar je aan moet denken. Branding, website, social media, klanten, aanbod en prijzen en vooral: de juiste mindset. Hoe, wie, wat en waar? Daar kan ik je bij helpen.

Samen werken we aan jouw business en mindset om een ijzersterke basis te leggen voor de toekomst. En oooh, er is nog zoveel moois in het verschiet!  

En of je nu nog in loondienst werkt, studerende bent of al een paar jaar op een laag pitje onderneemt.. dat maakt helemaal niet uit!
Als jij voor jezelf hebt besloten dat jij dit pad wilt gaan bewandelen.. dan schuilt er een
ondernemersgeest in jou. Je moet ‘m alleen even aanwakkeren en in vuur en vlam zetten.

Ik zou het geweldig vinden om je – op wat voor een manier dan ook – te helpen!

stil-WDg7DlQmfhg-unsplash.jpg
SR-SIX LR-18.jpg
CIRCLE.png

Dare to take Action!

COMING SOON

Een IJZERSTERKE basis voor je (nieuwe) business?

BINNENKORT lanceer ik dit kant-en-klare invulbare Business Plan template om een ijzersterke fundatie te leggen voor je bedrijfsplannen! 

In een uitgebreid template ga je je hele business binnenste buiten keren en diep bij jezelf na waar jij gelukkig van wordt en hoe zich dat uit in een onderneming. Na het invullen en uitwerken van dit Businessplan heb jij héél veel zicht op je onderneming en een brandend verlangen om dit te laten slagen. 

Ik kan je helpen!

SR-SIX LR-5.jpg

1:1 accountability traject

Heb jij behoefte aan 6 maanden intensieve coaching en wil je écht stappen gaan maken om je bedrijf naar the next level te tillen? In mijn accountability traject ben ik voor 6 maanden lang jouw stok achter de deur, je maatje wanneer je dat nodig hebt en bovenal diegene die JOU verantwoordelijk gaat houden voor je eigen succes. Klinkt eng he? Check hier voor meer!

stil-zv5QSKaP8G8-unsplash.jpg

Business Plan template

Dé ijzersterke basis leggen voor je business plan doe je met die kant en klare template. We gaan diep in op jou en je business en zo ontwikkel jij een plan dat staat als een huis. Dit business plan is je pad, je houvast en je dromen waarvoor je het gaat doen.

amber_interiors_byliekevroomen-2.JPG

Sparringssessie

Zit jij met een bepaalde situatie waar je dolgraag even over wil sparren? I'm your woman. In 2 zoom meetings behandelen we jouw vraagstuk en vinden we hier een passende oplossing voor en een stevig plan van aanpak!

work-gd4623350f_1920.jpg

Business Check

Je voelt dat er iets niet klopt, maar je kan niet bepalen wat dat dan precies is. Is het het doorvoeren van je huisstijl? Je schrijfstijl of misschien wel hoe je je aanbod communiceert naar potentiële klanten? 

In de Business Check bekijk ik je gehele business met een frisse blik, om jou zo concrete stappen te geven om mee aan de slag te kunnen!

Zoek je iets anders? Ik kijk graag met je naar de mogelijkheden!

1652552392.png
stil-h2aplRUrEVw-unsplash.jpg

I'm your woman if....

•    Je een baan in loondienst hebt maar al  een hele tijd droomt van je eigen business, meer vrijheid en doen waar je vet veel energie van krijgt. 


•    Je al een x bepaalde tijd op een laag pitje onderneemt en het maar niet echt van de grond komt


•    Je balanceert tussen een parttime baan i.c.m. een paar dagen ondernemerschap. Van de één krijg je energie, van de ander niet. 


•    Je nu echt goed wil gaan kijken naar je bedrijfsplannen om hier écht mee aan de slag te gaan


•    Je dit niet allemaal alleen wil doen en deze stok achter de deur wil hebben 

SR-SIX LR-9.jpg

Mijn ondernemersreis tot nu toe

Hey lieve jij,
Precies op die plek waar jij nu staat? Daar stond ik ook ooit. Het voelt als heel lang geleden, alleen is het dat nog absoluut niet.

 

Tijdens mijn opleiding in 2018, heb ik ervoor gekozen om me in te schrijven bij de KvK. Geen ervaring, niet eens een diploma. Hey ho, let's go was mijn motto. 

 

In het begin en de eerste 2/3 jaar was het lastig, al dat uitzoek werk, zelf het wiel proberen uit te vinden en mijn eigen weg proberen te vinden. 

 

In 2020 werd een flinke basis gezet voor mijn bedrijf dat in 2021 écht onwijs gave, grote stappen maakte.. 

 

en nu? Ben ik eigenaar van 3 bedrijven. Hoe cool is dat! Dat had ik nooit durven dromen (of toch wel?)

Alles is mogelijk. I can help! 

stil-ZCfGjkbJsU0-unsplash.jpg

Hi, ik ben Amber!

''Amber, je wilt teveel. Wees nou eens concreet''

Story of my life. Altijd wil ik alles aanpakken. Tijdens de middelbare school, opleiding en nu ook in het ondernemerschap. Ik ben een multi-passionate person met een liefde en interesse voor héél veel dingen, groot en klein. 

In plaats van mij te laten beperken door anderen die 'zeggen dat ik voor één ding moet kiezen', kies ik voor de dingen die mij blij en gelukkig maken. 

Denken in mogelijkheden, want alles is mogelijk.

Gaan wij samen aan de slag met JOUW passie(s)?

stil-flhooV2fbdg-unsplash.jpg
SR-SIX LR-16.jpg

MULTI-PASSIONATE

CIRCLE.png

Sta jij aan het begin van een prachtige ondernemersreis en wil je je ideeën en gedachtes  ein-de-lijk uitwerken tot een concrete business?

 

I’m your woman!

WORK WITH ME

Heb jij zelf een tof idee hoe ik je zou kunnen helpen? Ik sta open voor veel ideeën onder het genot van een kopje thee! 

Let's connect en praten over de mogelijkheden! 

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page