top of page

Wat anderen zeggen over Amber

Lieve woorden van mensen die ik heb mogen helpen en mee heb mogen samenwerken

SR-SIX augustus 2023 HR-35.jpeg

''het voelde alsof het traject op maat voor mij gemaakt was''

Ik ken Amber nu al een tijdje en vanaf het eerste moment was er een goede klik. We kunnen uren over business praten en ik merkte al snel dat ik veel van haar kon leren. Dit was voor mij een goede reden waarom ik met haar een coachingstraject ben aangegaan.

 

Het vertrouwde gevoel en de ontspannen sfeer waren voor mij erg belangrijk tijdens deze periode. Dit gaf mij de bevestiging dat ik met de juiste persoon aan het samenwerken was.

 

Amber heeft goed naar mij geluisterd en het voelde alsof het traject op maat voor mij gemaakt was. We hebben samen haalbare doelen voor mijn bedrijf opgesteld, waar ik zelf aan gewerkt heb. De motiverende aanpak van Amber, zorgde ervoor dat ik veel van die doelen heb weten te behalen. Die succesjes deelde ik met Amber en ik kreeg altijd enthousiaste reacties terug van haar. Amber is een zeer betrokken persoon die ervoor zorgt dat het traject enorm prettig is verlopen voor mij.

 

Ik heb dankzij haar enorme stappen binnen mijn bedrijf gezet. Studio Rood voelt niet meer als een hobby, maar als een serieus bedrijf waar ik volledig achter sta.

Sabrina.png

Sabrina Roijen - Fotografe -Studio Rood

''Ik merk dat ik een hele andere mindset heb gekregen''

Ondertussen al enkele maanden een fantastische samenwerking met Amber. Heb in een korte tijd al veel van haar mogen leren.

 

Door de spontaniteit van Amber was er meteen een klik tussen ons en met de dag blijft deze klik groeien. Als net afgestudeerde en beginnende onderneemster had ik geen idee wat me allemaal te wachten stond, maar ik wist met Amber aan mijn zijde dat het wel moest goedkomen.

 

We hebben veel gebrainstormd en gespard over onze aanpak en vooral onderzocht hoe we onze beste kwaliteiten konden inzetten om de meest optimale werkervaring te creëren. Ik merk dat ik een hele andere mindset heb gekregen wat betreft het behalen van doelen en wat voor een positieve impact dit geeft op nieuwe doelen.

 

Daarvoor ben ik haar zeker dankbaar. Én daarbij is het altijd gezellig en lachen, zeker niet onbelangrijk.

WhatsApp Image 2021-10-01 at 10.28.34.jpeg

Britt Traarbach - Interieurarchitecte

''Ik word altijd weer enthousiast om met haar te sparren''

Amber is onwijs creatief en vindt het leuk om met je mee te denken. Het fijne is dat ze met ideeën komt, waar ik zelf niet op zou komen. Ze is strategisch erg sterk en heeft een sterke persoonlijke visie waarmee ze mij ook weer aan het denken zet. 

Verder is ze altijd bereikbaar, makkelijk benaderbaar en een prettige persoonlijkheid om mee te werken. Ik word altijd weer enthousiast om met haar te sparren en kan dan weer vol nieuwe ideeën aan de slag. 

Anneke.jpg

Anneke Hendriks - Levenscoach

''met praktische tips op weg geholpen naar meer structuur binnen mijn bedrijf.''

Amber heeft mij met praktische tips op weg geholpen naar meer structuur binnen mijn bedrijf. Daarnaast vind ik het ook altijd fijn om met haar te sparren over onze money mindset. Hierbij blijf ik scherp en gefocust 

Ik onderneem nu al 6 jaar, maar stond voor mijn gevoel stil en miste plezier en energie. Ik heb met Amber gespard over een mogelijke nieuwe werkwijze waardoor ik wél meer tijd, energie en plezier zou krijgen in het ondernemen. Uiteindelijk kwam Amber met het idee om mijn gehele werkstructuur aan te passen (na al die jaren). Dat was wel even slikken. Uiteindelijk heb ik de stap gezet en komt de energie weer terug! Het voelt nu misschien nog oncomfortabel, maar over een paar weken zal het voelen als een bevrijding. Ik ben Amber hier heel dankbaar voor!

Celeste.jpg

Celeste van der Slot - High End Social Media Manager - Social Society

''het voelde alsof het traject op maat voor mij gemaakt was''

Wat een toffe samenwerking met Amber! Nadat ik mijn studie had afgerond en een businessplan had geschreven waagde ik de diepe sprong van een eigen onderneming starten. Vele energieke dagen, uitwerken van plannen en de wereld van Social media volgden, dit ging ik doen! 


Als perfectionist liep ik heel snel vast in mijn niet kunnen en niet goed genoeg gedachte. Als er nou toch iemand zou zijn die eens met mij zou willen sparren, mij de enorme theoretische kant waar ik geen kei in ben zou kunnen vertalen naar praktische tips en tricks. Ik ging op zoek, vond Ambers stijlvolle toegankelijke onderneming, schreef een leuke mail en een paar weken later zaten we in een leuke hippe tent met elkaar te babbelen over het leuke interieur uiteraard maar ook de ins and outs die Amber al lang en breed had mee gemaakt.

 

En wat een  energieke, spontane en gedreven meid. Alles werd open en eerlijk besproken, gelachen en geen blad voor de mond. Ze gaf me weer hoop en energie en liet me vooral nadenken over mijn eigen plannen. Ik vroeg haar of ze misschien een soort mentor wilde zijn voor mij, af en toe even sparren met lastige momenten en keuzes maar ook samen successen vieren. ( vergeet niet dat ze 10 jaar jonger is dan mij en al heel veel mooie successen heeft gevierd. Ook niet voor iedereen makkelijk om dit te accepteren van een jonger persoon, maar door haar bedrevenheid en professionele houding eenvoudig aan te nemen) Als eigen ondernemer zonder collega’s om je heen is het soms lastig om de juiste persoon te vinden die je echt helemaal snapt! Amber dus wel gevonden! Zo gingen wij verder op regelmatige basis met elkaar te sparren en begon ze mij uit te dagen met vraagstellingen, doelen stellen en soms diepgaande gesprekken. 


Als perfectionist bleef ik in een bepaalde gedachte vastzitten en gaf mij helemaal over aan Amber. Ik vroeg haar om mijn website teksten, Social media, offertes en ontwerpen door te lichten. Feedback kreeg ik, positief, enthousiast en ook kritische blikken. Precies wat ik nodig had en samen aan de slag gegaan met de juiste balans te vinden tussen loslaten en perfectionisme. 

Van loondienst naar creatieveling

Ik, moeder van een zoon, shopmanager in hart en nieren, met 25 jaar verkoop ervaring, waagde een diepe sprong! Een studie interieurdesign starten en uiteindelijk een eigen onderneming beginnen. Spannend hoor! Amber kwam op mijn pad en ik besprak open en bloot op onze eerste kennismaking waar ik huiverig voor was en wat mijn dromen en wensen waren. Het voelde goed om met Amber te sparren, lachen en kritische vragen kwamen aan bod en vooral tijd te kort. Met haar ondersteuning en enthousiasme kreeg ik een extra powerzetje om de echte sprong te wagen.
Ik kreeg praktijk gerichte opdrachten nadat ze mij gaandeweg vragen stelde en precies daar vond waar mijn onzekerheid lag. Ouderwets huiswerk kreeg ik en deed het met een hernieuwd enthousiasme die geen enkele leraar ooit bij mij tevoorschijn had weten te toveren.
En soms luisterde ik, probeerde het, liep vast en vertaalde ze de uitdaging op een andere manier waardoor het wel lukte.

Nadine_edited.jpg

Nadine Schaepkens - Interieurstyliste - Studio Schaepkens

''Haar bruisende energie, aanstekelijke enthousiasme, praktische ideeën maar vooral haar eerlijkheid zetten je keer op keer in beweging,''

Eerlijk, doortastend en enorm inspirerend   Amber heeft de gave je op een liefdevolle manier een schop onder je kont te geven die nodig is om de juiste stappen te zetten richting jouw mooiste leven.

 

Haar bruisende energie, aanstekelijke enthousiasme, praktische ideeën maar vooral haar eerlijkheid zetten je keer op keer in beweging, niet vanuit een struggle maar vanuit passie en flow.

 

Ik ben enorm blij en dankbaar dat zij op mijn pad gekomen is!

265247146_110950784768469_7258088798680658197_n.jpg

Jessica Bergers - Quantum Guidance

''Tevens kan ze op een liefdevolle manier soms een schop onder de...... geven als dat nodig is.''

 Amber is een coach die me goed "bij de les houdt". Als ik even de richting in mijn bedrijf kwijt ben dan helpt ze mij met vele praktische tips waardoor ik ook succesvol in de actie kom. Tevens kan ze op een liefdevolle manier soms een schop onder de...... geven als dat nodig is.

 

Dus wil jij ook een coach die jou echt in de actie brengt, maar ook houdt met super praktische tips en actieve coaching dan raad ik je echt Amber aan👍🏼

400983268_6203701503063921_3279037607577703303_n.jpg

Vivian Stijnen - Founder van Mama's van Pareltjes

''Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en met haar unieke kennis en ervaring helpt ze mij verder, zowel op praktisch als spiritueel gebied.'

Amber heeft mij al een heel eind op weg geholpen als accountability coach. Ze weet altijd de kern te raken. De vraag achter de vraag boven tafel te krijgen.  Zo komen we tot concrete acties, waarbij ze regelmatig incheckt hoe het gaat en wat ik nodig heb om door te kunnen als ik belemmeringen ervaar.  

 

Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en met haar unieke kennis en ervaring helpt ze mij verder, zowel op praktisch als spiritueel gebied. Amber is een topper die je aan je zijde wil hebben!

298261647_5267122206705664_4345423753738263437_n.jpg

Maureen Zeelen - Copywriter

bottom of page