top of page

Work with me 

Of je nu nog in loondienst werkt, studerende bent of al een paar jaar op een laag pitje onderneemt.. dat maakt helemaal niet uit!
Als jij voor jezelf hebt besloten dat jij dit pad wilt gaan bewandelen.. dan schuilt er een ondernemersgeest in jou. Je moet ‘m alleen even aanwakkeren en in vuur en vlam zetten.

Ik zou het geweldig vinden om je – op wat voor een manier dan ook – te helpen!

Dus wil jij...

SR-SIX augustus 2023 HR-26.jpeg

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten op jouw pad naar een dream business vol JOY? Om je business écht naar een hoger niveau te tillen? Te ondernemen op JOUW voorwaaren. Te groeien en de vrouw en onderneemster te worden die je écht wil zijn?

De stap zetten om je bedrijf te (her)starten

Je onderneming rock solid maken

Een onweerstaanbaar aanbod creëren en de sales op jouw manier rocken

Op een dieper level met jezelf aan de slag gaan en je business opnieuw definiëren 

Pijnpunten in jezelf en je business aanpakken om door dat plafond te breken

Ondernemen vanuit plezier en joy 

I'm your woman!

Ik sta graag aan je zijde op jouw reis naar je true self en een rock solid business vanuit JOY.

Choose your 

Adventure

stil-flRm0z3MEoA-unsplash.jpg

Business Passie Plan

Wil jij jouw droombusiness bouwen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Moet je je passie nog vinden en/of kun je wel wat hulp gebruiken bij de praktische zaken die bij het starten van een business komen kijken? Met het Business Passie Plan zet jij in een handomdraai een ijzersterke dream business op. 

Dé ijzersterke basis leggen voor je business plan doe je met die kant en klare template. We gaan diep in op jou en je business en zo ontwikkel jij een plan dat staat als een huis. Dit business plan is je pad, je houvast en je dromen waarvoor je het gaat doen.

Your Next Big Move

Online Training

Ben je al even bezig met je business en ben je klaar voor the next level? In Your Next Big Move neem ik je in maarliefst 10 uitgebreide modules mee op reis naar je ware zelf, een killer aanbod, joyful sales en nog veel meer!


Maak je eerste move door op de knop te drukken!
 

SR-SIX augustus 2023 HR-38.jpeg
stil-sHGyGynyD5Y-unsplash.jpg

Losse Deepdive Sessie

Bepaalde zaken lopen misschien niet zoals je dat zou willen en eigenlijk zit je vast op het niveau waarop je nu onderneemt.

 

Je wilt groeien, maar eigenlijk sta je gewoon stil. Je weet niet waar het aan ligt. Is het je mindset? Is het je doelgroep of kun je taken en dagen beter en efficiënter indelen? Kan je aanbod beter of houd jij je gewoon té veel bezig met de mening van anderen?

 

Als je met mij aan de slag gaat, gaan we de échte business woman in jou naar boven halen, waarbij je dicht bij jezelf blijft en veel plezier ervaart in je werk. Ben jij klaar voor overzicht in je business en helderheid over je next move?


Barst je business uit haar voegen en is het tijd voor een level-up?
Wil jij een BANGING aanbod creëren en de sales ownen op JOUW manier?

Ik help je graag naar helderheid, overzicht en een IRRESISTIBLE OFFER, zodat jij vol JOY mee groeit met je business. 

1:1 Coachingstraject

Loop jij vast op een bepaald gebied in jouw business?
Ben je bereid om diep te gaan en die devil van the next level te slayen?
Ik trek graag ten strijde met je! In dit exclusieve 1:1 traject gaan we samen 4 maanden lang intensief met jouw business aan de slag om jouw doelen te bereiken. 


ARE YOU READY?
 

SR-SIX augustus 2023 HR-41.jpeg

Wanna start your

Adventure

TODAY?

Aligned, Action and Abundance_name_white.png

Hier kun je alvast wat meer kennismaken met mij en mijn manier van coaching. Met de video’s, opdrachten, vragen en ervaringen die ik hier deel, kun je al direct de eerste stappen zetten.

 

Groots dromen en alles wat jij wilt behalen - zowel zakelijk als privé - met alignment, veel actie en a whole lot of abundance! Een community voor inspirerende ondernemers die stappen willen maken in hun leven en business op een fijne manier en vol plezier. Een goede mindset, zin om aan je dromen en doelen te werken en een brandend verlangen om dit te laten slagen. We helpen elkaar en je krijgt wekelijkse coaching van mij.
 

bottom of page