top of page

1:1 Accountability Traject

Je bent lekker bezig als het aankomt op ondernemen. Je hebt leuke klanten, je hebt een aardige following opgebouwd en je hebt misschien wel een stabiele omzet voor jezelf gecreërd. Maar toch voelt het alsof er iets mis is. 

 

Bepaalde zaken lopen niet zoals je dat zou willen en eigenlijk zit je vast op het niveau waarop je nu onderneemt.

Je wilt groeien, maar eigenlijk sta je gewoon stil. En stilstaan betekent achteruit gaan. Je weet niet waar het aan ligt. Is het je mindset? Is het je doelgroep of kun je taken en dagen beter en efficiënter indelen? Kan je aanbod beter of houd jij je gewoon té veel bezig met de mening van anderen?

Ik leer je ondernemen vanuit JOY.

 

Allemaal thema's die wij 100% zeker gaan behandelen in mijn accountability traject. 

SR-SIX augustus 2023 HR-33.jpeg
SR-SIX augustus 2023 HR-3.jpeg

Til je business naar een
hoger level met veel JOY!

Ben jij er klaar voor om je business écht naar een hoger niveau te tillen in een paar maanden tijd? Te groeien en de vrouw en onderneemster te worden die je écht wil zijn?

I’m your woman.

Ik help je met alle liefde en al mijn kennis en ervaring aan het leven van jouw dromen. Weg met die belemmerende overtuigingen.

Het is tijd voor focus en vooral plezier in ondernemen! 

Als je met mij aan de slag gaat, gaan we de échte business woman in jou naar boven halen, waarbij je dicht bij jezelf blijft en veel plezier ervaart in je werk. 

Reviews Accountability Traject  

Van loondienst naar creatieveling 

Ik, moeder van een zoon, shopmanager in hart en nieren, met 25 jaar verkoop ervaring, waagde een diepe sprong! Een studie interieurdesign starten en uiteindelijk een eigen onderneming beginnen. Spannend hoor! Amber kwam op mijn pad en ik besprak open en bloot op onze eerste kennismaking waar ik huiverig voor was en wat mijn dromen en wensen waren. Het voelde goed om met Amber te sparren, lachen en kritische vragen kwamen aan bod en vooral tijd te kort. Met haar ondersteuning en enthousiasme kreeg ik een extra powerzetje om de echte sprong te wagen.

Ik kreeg praktijk gerichte opdrachten nadat ze mij gaandeweg vragen stelde en precies daar vond waar mijn onzekerheid lag. Ouderwets huiswerk kreeg ik en deed het met een hernieuwd enthousiasme die geen enkele leraar ooit bij mij tevoorschijn had weten te toveren.

En soms luisterde ik, probeerde het, liep vast en vertaalde ze de uitdaging op een andere manier waardoor het wel lukte.

- Nadine Schaepkens - Studio Schaepkens - 
 

Thema's die we gaan behandelen 

jess-bailey-mexeVPlTB6k-unsplash.jpg

Dromen & Doelen 

Wat zijn je business doelen én je persoonlijke doelen? Wat zijn je dromen en verlangens en waarom ben je gaan ondernemen? Hoe denk je daar naartoe te gaan werken, wat zijn voor jou stappen om te maken? We stellen ze vast en gaan er samen naar toe werken. Het blijft niet alleen maar bij dromen, maar we gaan het ook écht doen. 

Planning & Business

Wat is je aanbod en welke prijzen zijn hier aan gekoppeld? Hoe zijn je werkdagen nu ingedeeld. We kijken hoe het efficiënter kan en vanuit een fijnere flow. Je werkstructuur nemen we onder de loep en zorgen voor een fijne planning. We kijken naar alles omtrent je business. Van website tot drukwerk en je ideale klant tot je social media.

Mindset& Selfcare

Uiteindelijk draait het zeker om mindset en hoe je voor jezelf zorgt. Dat moet goed zitten. We kijken naar bepaalde overtuigingen die je hebt over jezelf en het ondernemer-zijn en gaan hiermee aan de slag. Wie wil jij zijn, nu al en later? Wat zijn die belemmeringen die je nu nog gelooft en hoe zet je dit om in positiviteit. Dit koppelen we ook aan je business. 

Volledig op jouw afgestemd

Dit zijn enkele thema's die we behandelen, maar ieder traject is natuurlijk geheel op maat voor jou. Er zullen thema's aan bod gaan komen waar je nu nog geen weet van hebt, maar misschien wel behoefte aan gaat hebben. Ik ben erg flexibel en pas me aan op precies dat wat jij nodigt hebt! 

Het vertrouwde gevoel en de ontspannen sfeer waren voor mij erg belangrijk tijdens deze periode. Dit gaf mij de bevestiging dat ik met de juiste persoon aan het samenwerken was.

 

Amber heeft goed naar mij geluisterd en het voelde alsof het traject op maat voor mij gemaakt was. We hebben samen haalbare doelen voor mijn bedrijf opgesteld, waar ik zelf aan gewerkt heb. De motiverende aanpak van Amber, zorgde ervoor dat ik veel van die doelen heb weten te behalen. Die succesjes deelde ik met Amber en ik kreeg altijd enthousiaste reacties terug van haar. Amber is een zeer betrokken persoon die ervoor zorgt dat het traject enorm prettig is verlopen voor mij.

 

Ik heb dankzij haar enorme stappen binnen mijn bedrijf gezet. Studio Rood voelt niet meer als een hobby, maar als een serieus bedrijf waar ik volledig achter sta.

Sabrina Roijen – Studio Rood - 

Sabrina.png

What you get

Startsessie via zoom waarin we diep in gaan op je pijnpunten en waar de coaching écht nodig is. Tevens behandelen we je dromen en wensen.

 

1 Live dag op locatie 

5 maanden 1:1 coaching van mij

Maandelijkse sessie online of in real life

Iedere week een accountability momentje

1:1 Telegram contact en begeleiding 

Het Business Passie Plan om uit te werken

Eigen Trello omgeving 

Uitgebreid netwerk om mee aan de slag te gaan voor implementatie

Een super enthousiaste en gedreven coach die niets liever wil dan jou succesvol zien worden!

Inspirerende opdrachten om mee aan de slag te gaan die jou meteen stappen laat zetten

SR-SIX augustus 2023 HR-35.jpeg
Meer weten

5x 197,- per maand of in één keer 897,-

Laten we kennismaken!

Dit is géén kant en klaar traject met een bepaalde structuur dat voor iedereen geldt. Ik pas mij geheel aan en focus op de punten waar JIJ de coaching nodig hebt.


Twijfel je of dit het waard gaat zijn voor jou? Ik spreek er graag telefonisch of via zoom met je over en beantwoord al je vragen! Je kan meteen een afspraak inplannen via het contactformulier.

Hopelijk mogen wij elkaar snel spreken én grootste stappen maken met jouzelf en je business!

Liefs, Amber.

  • Accountability? Wat is dat dan?
    I am not your average coach en mentor. Ik houd je écht verantwoordelijk voor je eigen succes, en dat is misschien wel het belangrijkste. Ik garandeer je wel dat ik je met al mijn energie en liefde ga helpen om het gewenste resultaat te bereiken. Ik garandeer je mijn aandacht, expertise en volledige inzet. Ik ben je stok achter de deur, je maatje wanneer je dat nodig hebt en vooral diegene die jou verantwoordelijk gaat houden voor je eigen succes. Want het is zo he, ik kan doen en zeggen wat ik wil. Maar het resultaat zit uiteindelijk IN jou. Jij en jij alleen bent verantwoordelijk voor je eigen succes. Ik wil je dolgraag begeleiden en helpen om dit succes te bereiken.
  • ‘’Amber, wat houdt dat dan in voor mij?’’
    We hebben maandelijks één zoomsessie (of als de afstand het toelaat, ontmoeten we elkaar in real life). Daarnaast hebben we iedere week – aan het einde van de week – een kleine ‘accountability’ sessie. Dat houdt in dat jij mij aan het einde van iedere week even kort (via een spraakmemo of video) vertelt hoe je week was, waar je dankbaar voor bent, wat er goed en minder goed ging en waar jij op dat moment behoefte aan hebt of hulp bij nodig hebt. Ik reageer daar uiteraard ook op met een spraakmemo of video. Zo krijg jij dus maandelijks 2 uur coaching van mij én iedere week een klein accountability momentje. Op deze manier sta je stil bij je ontwikkeling en de zaken waar je dankbaar voor bent. Dit is KEY in groei en ondernemerschap.
  • ‘’Ik wil eerst even inventariseren hoeveel tijd en geld het mij gaat kosten. Kunnen we het er even over hebben?’’
    Tuurlijk! Ik plan graag een vrijblijvende kennismaking in om al je vragen te beantwoorden. Ik pas mij aan op jouw behoeftes en zo baseer ik ook mijn prijs. Dit licht ik allemaal toe. Je kan je aanmelden middels het contactformulier (klik hier)

Veelgestelde vragen 

bottom of page