top of page

Losse DeepDive sessie

Wil jij snel en op korte termijn meer helderheid en duidelijkheid voor je vervolgstappen in je bedrijf of privé leven?

Samen gaan we in 1,5 uur ervoor zorgen dat jij helemaal achter je business en keuzes staat en dat jij die confident woman bent die de wereld mooier maakt door haar missie uit te dragen.

 

In deze sessie help ik je naar meer helderheid en een game plan voor jouw vraagstuk op dat moment. We vinden jouw authenticiteit en maken op basis daarvan plannen.


Ben jij klaar voor een level up in je ondernemersreis en heb je een liefdevolle schop onder je kont nodig om door dat glazen plafond te breken? I'm your woman!
 

Wil jij jezelf en je business enorm laten groeien met daadkracht, een strategie die bij jou past en wat spiritualiteit?

SR-SIX augustus 2023 HR-34.jpeg

We gaan samen sparren over jouw vraagstukken en de vervolgstappen om een business én leven die leiden vanuit intuïtie en wat helemaal bij jou past.  Ik hoop je te mogen enthousiasmeren zodat je na de sessie met de stappen aan de slag kan. 
 

Als je met mij aan de slag gaat, gaan we de échte business woman in jou naar boven halen, waarbij je dicht bij jezelf blijft en veel plezier ervaart in je werk. 

 In mijn ondernemersreis heb ik vaak genoeg meegemaakt HOE waardevol het is om met andere ondernemers te sparren over bepaalde zaken. Het geeft altijd nieuwe inzichten en nieuwe energie om door te pakken en er weer vol voor te gaan.

 

SR-SIX augustus 2023 HR-7.jpeg
CIRCLE.png
al ondernemer

Wat gaan we doen?

Dit zeggen klanten over mijn No-Nonsense Aanpak

Celeste.jpg

Dit zeggen andere ondernemers over mijn sparringssessies

De energie komt weer terug!


‘’Ik onderneem nu al 6 jaar, maar stond voor mijn gevoel stil en miste plezier en energie. Ik heb met Amber gespard over een mogelijke nieuwe werkwijze waardoor ik wél meer tijd, energie en plezier zou krijgen in het ondernemen. Uiteindelijk kwam Amber met het idee om mijn gehele werkstructuur aan te passen (na al die jaren). Dat was wel even slikken. Uiteindelijk heb ik de stap gezet en komt de energie weer terug! Het voelt nu misschien nog oncomfortabel, maar over een paar weken zal het voelen als een bevrijding. Ik ben Amber hier heel dankbaar voor!’’

Celeste van der Slot – High End Social Media Manager – Social Society - 

Wil jij terug in die flow komen en vol energie aan de slag met handvaten waar je écht wat aan hebt? Wil je een duwtje in de rug en een goede focus op je volgende stap?

Let's go for it!

Als perfectionist liep ik heel snel vast in mijn niet kunnen en niet goed genoeg gedachte. Als er nou toch iemand zou zijn die eens met mij zou willen sparren, mij de enorme theoretische kant waar ik geen kei in ben zou kunnen vertalen naar praktische tips en tricks. Ik ging op zoek, vond Ambers stijlvolle toegankelijke onderneming, schreef een leuke mail en een paar weken later zaten we in een leuke hippe tent met elkaar te babbelen over het leuke interieur uiteraard maar ook de ins and outs die Amber al lang en breed had mee gemaakt. En wat een  energieke, spontane en gedreven meid. Alles werd open en eerlijk besproken, gelachen en geen blad voor de mond. Ze gaf me weer hoop en energie en liet me vooral nadenken over mijn eigen plannen.

 

Ik vroeg haar of ze misschien een soort mentor wilde zijn voor mij, af en toe even sparren met lastige momenten en keuzes maar ook samen successen vieren. ( vergeet niet dat ze 10 jaar jonger is dan mij en al heel veel mooie successen heeft gevierd. Ook niet voor iedereen makkelijk om dit te accepteren van een jonger persoon, maar door haar bedrevenheid en professionele houding eenvoudig aan te nemen) Als eigen ondernemer zonder collega’s om je heen is het soms lastig om de juiste persoon te vinden die je echt helemaal snapt! Amber dus wel gevonden! Zo gingen wij verder op regelmatige basis met elkaar te sparren en begon ze mij uit te dagen met vraagstellingen, doelen stellen en soms diepgaande gesprekken

- Nadine Schaepkens – Studio Schaepkens

Nadine_edited.jpg

Laten we samen meteen jouw ondernemersreis kickstarten en er volledig voor gaan!
Ik help je bij alles. 

SR-SIX augustus 2023 HR-27.jpeg

Een uitgebreide vragenlijst voorafgaand aan de sessie, zodat ik goed voorbereid ben en jou goed kan helpen.

 1,5 uur deep dive in jouw business om een concreet plan te maken voor jouw next steps. Via Zoom of in person

je gaat in een high vibe naar huis met een AMAZING game plan dat je ook nog op papier ontvangt na afloop van de dag

 

Ben jij HYPED om aan de slag te gaan?
Om jou en je business te leren kennen en te zien of we een match zijn, plan ik altijd een match call in. 

 

nog geen ondernemer

Wat je allemaal krijgt bij een Deepdive sessie

Voor maar €97,- excl. BTW! 

€17,-!

de volgende 5 met

80% KORTING

Meer weten
Aanmelden

Vraag je DEEPDIVE hier aan!

Yeah leuk! Ik neem asap contact met je op. Tot snel!

bottom of page